Музикалните филми напоследък са в абсолютен възход. След  и ,

...
Музикалните филми напоследък са в абсолютен възход. След  и ,
Коментари Харесай

Историята на една от най-великите рок групи - в нови четири филма

Музикалните филми в последно време са в безспорен напредък. След  и, които се оказаха по-големи шлагери от предстоящото, единствено преди няколко дни стана ясно, че се задава филм и за групата Bee Gees, евентуално отпред с режисьора Ридли Скот. Преди него обаче на огромен екран ни следва да забележим и разказите за живота и кариерата на  и.
 Ридли Скот и филмът за Bee Gees, с който се захваща след продължението на
С какво се захваща Ридли Скот след " Гладиатор 2 "

Нова биографична история

Междувременно следващата огромна вест за нов музикален филм, отдаден на музикална легенда, е тук. По всяка възможност режисьорът Сам Мендес, работил по военната драма и   " 007 Координати: Скайфол " и " Спектър ", се захваща с амбициозната задача да опише историята на The Beatles. И то освен в един филм, а в цели четири - по един от гледната точка на всеки от членовете на една от най-легендарните рок групи на всички времена.

Вече се знае, че планът е утвърден от Пол Маккартни, Ринго Стар и фамилиите на починалите Джон Ленън и Джордж Харисън, които са дали права за цялата житейска история и музика.

Финансирането и разпространяването на четирите кино лентата ще е от Sony Pictures Entertainment и може да се чака през 2027 година Подробности към момента не са ясни, само че студиото дава обещание, че тактиката ще бъде " новаторска и новаторска ", написа Variety. Според изданието обособените филми обаче може и да не бъдат пуснати премиерно в кината в една и съща година.

" Възнамеряваме това да бъде неповторимо вълнуващо и епично кинематографично преживяване: четири кино лентата от четири разнообразни гледни точки, които описват историята за най-известната група на всички времена. Да имаш благословията на The Beatles за това е голяма привилегия ", споделя Пипа Харис, продуцент в Neal Street Productions, която работи дружно с режисьора Сам Мендес.
 Back To Black за Ейми Уайнхаус - следващ филм без утвърждението на фамилията
Филмът за Ейми Уайнхаус - без утвърждението на фамилията й

За положително или за неприятно

Струва си да отбележим също, че това е първият път, в който The Beatles дават цялостната си поддръжка за филм по сюжет. Досега за групата са правени няколко кино лентата, измежду които документалните Let It Be от 1970 година, който се концентрира върху разпадането на групата, както и Get Back, който пък слага в центъра основаването на албума Let It Be.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР